Sunday, January 10, 2010

Jalan, Makan,Jalan, Makan



Untuk 2 hari berturut2, aku dan suami tak lekang kat umah. Masa yang ada nak dihabiskan bersama2. Kualiti time bersm keluarga mesti ada, wpon sekejap. Abg cuba juga cari masa utk kami berdua. Sayang really appreciate it. Muahhhss...

Antara yg best, jumpe satu kedai di JJ Bukit Indah, iaitu Daiso. All item only rm5. Paling best tempat ni, sume brg made in Japan,byk pilihan. Yg paling kami teruja adalah tupperware. Wow...benda murah,lantas kami rembat ler. Next time mesti nak kena pegi lagi.Harus!!!!

Abg yg lebih2. Antara kami berdua, dia mmg paling xcited bab2 beli brg dapo ni. Actually dia tau apa yg kita tak tau. Kalau beli bahan2 nak masak. Belum kita list apa bahan yg diperlukan, dia dah tahu. So...di Daiso, kami borong tupperware, belaka comei2 dan pelbagai kegunaan. Lama juga kami merayau dalam tu. Survey sikit, sebab lepas ni akan dtg lagi.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment